holzfabrik_logo-01

A Holzfabrik Kft technológiai modernizációjának megvalósítása

A kedvezményezett neve: HOLZFABRIK Kft

A fejlesztés tárgya, célja: A Holzfabrik Kft technológiai modernizációjának megvalósítása

A szerződött támogatás összege: 208 299 000 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A pályázat keretében megvalósítandó tevékenységek a Tároló fatermék gyártása tevékenységhez kapcsolódnak. A pályázat keretében jelentős technológia fejlesztést valósít meg a társaság. A beszerzésre kerülő gyártó sor egyedi méretű raklapok automatizált gyártását végzi. A projekt keretében igénybe vételre kerülő stratégiai tanácsadás megvalósítása a vállalati stratégiaalkotást szolgálja, továbbá a kapcsolódó tervezési folyamatok fejlesztését, üzleti tervezést. A tanácsadási tevékenység elősegíti a társaság növekedésének megvalósítását, új piacokra való belépést. A képzési tevékenység a munkavállalói készségek fejlesztését, a munkavégzési hatékonyság javítását szolgálja.

A Holzfabrik Kft szolnoki telephelyén jelenleg teljes mértékben kihasználja gyártói kapacitását, ezért a töretlen dinamika tartásához kapacitásbővítő automatizálási fejlesztések váltak szükségessé. Jelen komplex projekt megvalósításával a társaság jelentősen meg tudja növelni a kapacitását a jelenleg legsikeresebb termékeinek esetében. A projekt megvalósítása által a Holzfabrik Kft továbbá be tud lépni egy új piaci területre, mely iránt egyre nagyobb a vásárlói érdeklődés. A projekt keretén belül megvalósuló tevékenység az automatizált raklapgyártási kapacitásunk jelentős mértékű növelését eredményezi.

Célunk, hogy a Holzfabrik Kft a jövőben is megtartsa pozícióit a piacon és az új piaci lehetőség által még növekedjen és fejlődjön. Jelen projekt megvalósítása hozzájárul a gyártó kapacitás növelésével új munkahelyek teremtéséhez, és a meglévő munkavállalók hosszú távú megtartásához.

Támogatás intenzitása: 70% 

Pályázati azonosító: GINOP-1.2.16-22-2023-01556

A projekt befejezési dátuma: 2023.01.31

További szakmai cikkek