holzfabrik_logo-01

A minőségi raklapelemek és fűrészáruk használata alapvető fontosságú – ne engedjen elvárásaiból!

Raklapelemek, fűrészáruk vásárlásakor körültekintően szükséges kiválasztania forrásait, hogy az Ön vállalata is a lehető legjobb forrás lehessen ügyfelei számára!
Legyen az Ön cége akár raklapkészítő, akár kereskedő vállalat, bizonyos alapvető minőségbeli kritériumokkal kell rendelkeznie a raklapelem, illetve a fűrészáru tekintetében. Ha igazán elégedett ügyfeleket szeretne maga mellett tudni, a termékek színvonalának kérdése nem lehet többed rangú kérdés. Ehhez azonban kipróbált, minden tekintetben megfelelő fűrészáru és raklapelem gyártó céget szükséges keresnie.
Keresse a legjobb forrást!
Annak érdekében, hogy Önnel – mint raklapkészítő, avagy kereskedő céggel – maximálisan elégedettek legyenek partnerei, meg kell találnia a legjobb forrásokat. Energiát kell fektetnie lehetőségei feltérképezésébe – mind a gyártót, mind pedig a termékek minőségét nézve.
Hogy miért lényeges mindez? • Mert ha a rosszul megválasztott beszállítóval az együttműködés akadozni kezd, az számos problémát jelenthet vállalata számára. A Dominó-elv működésbe lép: ha Önt nem tudják igényei szerint kiszolgálni, Ön sem lesz képes a megfelelő színvonalat nyújtani megrendelői számára. • Mert ha a raklapelem, fűrészáru színvonala kívánnivalót hagy maga után, akkor az a biztonságos tárolás és szállítás rovására mehet, mely veszélyt jelent a dolgozókra és az áruk épségére egyaránt.

Mit várjon el tehát egy raklapelem, illetve fűrészáru előállító vállalkozástól?

• Elhivatottságot, a fa és a fával történő munka szeretetét. • Pontosságot a munkában, a szállításban egyaránt. • A legfejlettebb technológiák alkalmazását, mely a pontosság egyik alapja. • Olyan technológiák használatát, melyek jelentős mennyiségű fa megtakarításához járulnak hozzá, így óvják a környezetet. Ebben van a gyártó segítségére a számítógép vezérelt technika. • Minőségi alapanyagok, illetve különféle fafajták használata, hogy minden megoldáshoz a lehető legmegfelelőbb nyersanyagot választhassuk ki. • Megbízhatóság: kiszolgálás és ügyintézés gyorsan, gördülékenyen, profi módon. Törődés a vevővel és fával egyaránt. • Kiszolgálás a lehető legrövidebb időn belül – akár azonnal! • Raklapelem, illetve fűrészáru tekintetében is a lehető legváltozatosabb kínálat biztosítása. • Rendkívül lényeges, hogy a választott cég vállalja a meglévő anyagok továbbmunkálását azonnal és helyben. • Önnek olyan cégre van szüksége, ahol a megrendelt termékre és a kiszállításra is teljes körű garanciát kap.
fenyő fűrészáru, deszka

Raklapelem, fűrészáru – csupán a legkiválóbb faanyagból, a legmodernebb technikákkal, a legnagyobb tapasztalattal rendelkező és odaadó szakemberekkel éri meg dolgoztatni. Rövidtávon is megtérül!

Ön se tegyen másképp!

SZOLGÁLTATÁSOK

SZAKMAI CIKKEK

Raklapgyártó robotcella

A Holzfabrik Kft. innovatív fejlesztése RAKLAPGYÁRTÓ ROBOTCELLA A Holzfabrik Kft. innovatív fejlesztése Piaci helyzet Az elmúlt két év gyökeresen átalakította a gazdasági- és ipari szegmenseket

Raklapok hőkezelése

Raklapok hőkezelése Amiről ebben a cikkben szó lesz, az a nagyon fontos, immár világméretű kitétel: vagyis, hogy a nyersfából készült csomagolóanyagokat – raklapokat, szállítóládákat –