holzfabrik_logo-01

Személyre szabott tárolási, szállítási megoldások fából

Holzfabrik – a fejlődő vállalkozások szolgálatában!

„Az ember legjobb barátja

a Földön a fa. Amikor a fát

tisztelettel és gazdaságosan

használjuk, miénk a Föld egyik

legnagyszerűbb erőforrása.”

(Frank Lloyd Wright)

Egy vállalkozás igazán akkor lehet a legjobb a szakmájában, ha a legfőbb célja a folyamatos növekedés. Ez a legkiválóbb szándék, mellyel a cégvezető vállalatához viszonyulhat, mert nem jelent mást, mint a bizalmat önmagában, a szaktudásban, illetve az oly szükséges hivatástudatot. A növekedés azonban igen komoly lépés, meg kell teremteni hozzá a feltételeket. A Holzfabrik ebben kíván Önnek és cégének segítséget nyújtani!
Legyen szó termelő, szállítmányozó vagy kereskedő cégekről, a csomagolástechnika elsőrangú fontosságú a munkafolyamatok során. Számos fa raklap, láda és fa rekesz vesz részt a tárolásban, illetve a szállítmányozásban. Ahhoz, hogy minden tökéletesen a helyén legyen, és gördülékenyen menjen, a logisztikában nagyon sok apró dolognak kell összhangba kerülnie. Ennek hiányában olyan hibák csúszhatnak a gépezetbe, melyek időveszteséget, illetve nem várt extra költségeket eredményezhetnek. A Holzfabrik célja nem más, mint olyan egyedi, fából készült másodlagos csomagolási eszközöket nyújtani a termelő cégek logisztikája, illetve kereskedő, szállítmányozó cégek számára, melyekkel kiválóan képesek lesznek tartani a lépést a forgalom, a feladatok számának növekedésével.

Holzfabrik – egyedi raklap, raklapelem, szállító láda, rekesz gyártás

Számos cég ütközik falba, amennyiben termékei tárolásáról, szállításáról van szó: olyan sajátos igények merülnek föl, melyeknek kielégítése a szabványos megoldásokkal nem teljesíthető. Pontosítsunk: megoldható, csakhogy a szállítás ezek használata által nehézkes, költséges, akadályozott lesz – emellett nem kellőképpen biztonságos. Egyszerűen azért, mert nem lesz a termék, eszköz számára ideális a választott kényszermegoldás.

Ön a hagyományos raklapokkal, fa dobozokkal rizikót vállal, amennyiben…

• …a szállítandó anyagok, termékek mérete egyedi, • extra teherbírású palletek, rakodólapok, fa ládák, rekeszek szükségesek a szállításhoz, • Ön az átlagnál jobb minőségű termékekre tart igényt, • speciális elvárásai vannak a fedlap hézagokkal kapcsolatosan, • különleges kezelési eljárások elvégzésére tart igényt, • igénye van egyedi kiegészítő megoldásokra, mint például a peremes, magasított raklapok • bármely olyan esetben, ami eltér a szabványoktól, példaként extra teherbírás az aljnak, könnyebb kivitel az oldalaknak, vagy éppen a szállítódobozok egyedi arányú méretei. Valójában a lehetőségek számának határát az Ön igényei szabják meg!

Egyedi raklap – befektetés, mely az első használat alkalmával megtérül

Ebben nincsen semmiféle túlzás. Amennyiben a termékek, anyagok, eszközök, illetve maga az egész tevékenységi kör azt igényli, hogy Ön tökéletes tárolási és szállítási körülményeket teremtsen számukra, minden egyes perc veszteség.
• Ön helyet, ezáltal tárolási felületet veszít. A „sok kicsi sokra megy” elve alapján Ön egy idő után úgy fogja érzékelni, hogy raktára többé nem elég az áruk tárolására, ezért nagy valószínűséggel felesleges beruházást indít a probléma megoldására – akár egy új csarnok építésével. • Ön nem fogja helytakarékosan szállítani az árut, melynek következtében a szállítási költségek jelentős pénzeket visznek el a vállalattól. • Cége túl sok időt fog tölteni a ki-, illetve bepakolásokkal, melynek következtében a logisztika területén oly fontos „Just-in-time”-elv (minden lépést éppen időben megtenni) nem fog tudni érvényesülni – a pénz pedig észrevétlenül folyik ki a kezéből. • Meg tud szerezni olyan beszállítói pozíciókat is, amiket eddig a megfelelő számú egyedi méretű szállító eszköz hiányában nem tudott.
Merjen előállni egyedi igényeivel! Kerülje el a veszteségeket megfelelő megoldásokkal, hogy a folyamatok kezelhetőek, zökkenőmentesek, profitorientáltak legyenek.

Raklap szerviz – komplett szolgáltatás a takarékosság jegyében

Raklapjai, szállító ládái használata során sem hagyjuk Önt magára, raklap szerviz szolgáltatásunkkal segítünk az egyedi vagy standard csomagolási eszközei élettartamának meghosszabbításában. A használt raklapokat, palettákat bizonyos időközönként ellenőrizni, illetve javítani kell. Az alkalmi feladatot sokkal szerencsésebb hozzáértő cégnek kiszervezni, mint helyet, embert, időt, energiát, mindez által pénzt pazarolni rá. A Holzfabrik teljes körű szolgáltatást kínál a raklapok megfelelősége érdekében.
Vállaljuk egyedi szállítóládák, paletták és standard raklapok… • begyűjtését, • ellenőrzését, • átválogatását, • javítását, • a telephelyre történő visszaszállítását, …hogy levegyük a terhet a cég válláról.

Felelősség és elhivatottság

Számos cég hiszi, hogy a kis mennyiségű és egyedi megoldások gyártása nem valósítható meg. Éppen ezért beletörődnek, hogy a hagyományos méretű, összeállítású palettákat, rakodólapokat, szállítódobozokat, rekeszeket alkalmazzák – azok minden hátrányával együtt.

Szerencsére ők tévednek. A Holzfabrik éppen azt tűzte a zászlajára, hogy cége bármely szállítmányozási, tárolási problémáját sikerrel kezelje – hogy Ön azzal foglalkozhasson, ami igazán lényeges: a logisztikai feladatok lehető legtökéletesebb elvégzésével.

SZOLGÁLTATÁSOK

SZAKMAI CIKKEK

Raklapgyártó robotcella

A Holzfabrik Kft. innovatív fejlesztése RAKLAPGYÁRTÓ ROBOTCELLA A Holzfabrik Kft. innovatív fejlesztése Piaci helyzet Az elmúlt két év gyökeresen átalakította a gazdasági- és ipari szegmenseket

Raklapok hőkezelése

Raklapok hőkezelése Amiről ebben a cikkben szó lesz, az a nagyon fontos, immár világméretű kitétel: vagyis, hogy a nyersfából készült csomagolóanyagokat – raklapokat, szállítóládákat –