Bármit becsomagolunk, az Ön telephelyén!

Teljes körű csomagolástechnikai szolgáltatást nyújtunk a cégének.

Így csomagolunk

Saját fűrészüzemben gyártjuk a fa alapanyagú szállítóeszközöket. Így Ön kedvezőbb áron és gyorsabban juthat hozzá! Az összes nemzetközi szabványt betartva csomagoljuk az Ön – akár – különleges formájú, méretű, igényű, súlyú termékét.

Először a helyszínen felmérjük a becsomagolandó árut. Majd a helyszíni felmérést követően milliméterre pontosan megtervezzük az optimális csomagolást, ezzel időt, és pénzt spórolunk Önnek.

Figyelembe vesszük a szállítás módját, hiszen máshogy csomagolunk, és más szabályokat tartunk be vasúti, vízi, légi, vagy tengeri szállítás esetén. Mindezt úgy tesszük, hogy Ön (vagy meghatalmazottja) a teljes folyamatot végigkövetheti, így megbizonyosodhat arról, hogy csak a legkiválóbb anyagokkal a legmagasabb színvonalon dolgozunk.

  • Így csökkentjük a költségeit
    A csomagolást az Ön telephelyén végezzük: ezért nem kell sehova elszállítani az árut, ez Önnek nem okoz költséget. A munkaerőt, az alapanyagot, és a szaktudást is biztosítjuk a helyszínen. A csomagolás helyszínén aztán ládákba helyezzük az árut, a maximális biztonságot figyelme véve rögzítjük, és felkészítjük a tengeri, a légi a vízi, vagy a vasúti szállításra: melyet egyeztetünk Önnel, és kollégáival.
  • Nemzetközi előírások, piktogramok, jelölések
    Mielőtt a becsomagolt árut elszállítjuk, a nemzetközi szabványoknak, előírásoknak megfelelő piktogramokkal, jelzésekkel látjuk el, melyek a világon mindenhol ugyanazt jelentik. Ezzel is védjük, és bontás nélküli információt adunk a termékről, bárhol a világban. Cégünk a z ISPM 15- ös rendelet irányelveit használja a csomagolás során, mely 15 féle jelöléssel szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét. Büszkék vagyunk arra, hogy betartjuk a szabványt, ezzel is óvva, védve az Ön értékét!
  • Ha becsomagoltuk
    Amikor a lehető legnagyobb gondossággal, becsomagoltuk az áruját – ha igényli – egy társvállalkozónk segítségével a megfelelő helyre, elosztó-központba szállítjuk, így vesszük le az Ön válláról az utolsó terhet is.
Hogyan működünk együtt Önnel?

1. Felmérés a helyszínen
Felmérjük az árut, a szállítás módját és a helyszín adottságait.

2. Csomagolástechnika
Ajánlatot készítünk, amiben részletezzük a megoldást.

3. Csomagolás a helyszínen
Legyártjuk és beszerezzük a csomagolást, majd az Ön telephelyén becsomagoljuk áruját.

4. Szabványok, jelölések
Igazoljuk az adott szállításhoz szükséges szabványok betartását és biztosítjuk az áru védelmét.

5. Szállítás
Eljuttatjuk a rendeltetési helyre, ahonnan tovább szállítják az árut vagy egészen az Ön partneréhez juttatjuk el.