Ajánlatkérés
switch to english
Technológiai fejlesztés a Holzfabrik Kft-nél Holzfabrik // 2020.12.15

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében az alábbi eredmények elérése történt meg: - 2 db Doosan G20P-7 gázüzemű targonca beszerzése és üzembe helyezése - 1 db Bala DPM KS félautomata lapszabászgép beszerzése és üzembe helyezése

Tovább
RAKLAP ÖSSZESZERELŐ GYÁRTÓCELLA TERVEZÉSE ÉS GYÁRTÁSA Holzfabrik // 2020.04.07

A pályázat segítségével egy, a piacon még nem kapható raklap összeszerelő gyártócella kikísérletezését terveztük, amellyel egy teljesen új termék prototípusának a kifejlesztését valósítottuk meg.

Tovább
Gyártócsarnok energetikai korszerűsítése Holzfabrik // 2019.10.09

Külső nyílászárók cseréje fokozottan hőszigetelt nyílászárókra. Tetőfelületre elhelyezett, hálózatra csatlakozó polikristályos napelemes rendszer. Az épület külső szerkezeteinek hőszigetelése. Épületgépészeti (kazánrendszer) felújítás.

Tovább
GYÁRTÓ KAPACITÁS NÖVEKEDÉSÉT ELŐSEGÍTŐ BERUHÁZÁS A HOLZFABRIK KFT.-NÉL
GYÁRTÓ KAPACITÁS NÖVEKEDÉSÉT ELŐSEGÍTŐ BERUHÁZÁS A HOLZFABRIK KFT.-NÉL Holzfabrik // 2019.07.04

Jelen pályázat keretein belül beszerzendő berendezések egy Wirex LPW Rönkfeladó asztal a már meglévő lengyel gyártmányú Wirex CZP-3-as fűrészgépükhöz.

Tovább
A HOLZFABRIK Kft. – TERMELÉSI KAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE Holzfabrik // 2017.09.26

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretein belül beszerzésre és üzembehelyezésre került az alábbi eszköz: - 1 db Olimpia raklap forgató és rakatoló végmegmunkáló.  Pályázati azonosító: GINOP-1.2.2-16-2017-00689.

Tovább
raklap jelölések
Raklapok hőkezelése Holzfabrik // 2015.04.23

Ebben a cikkben szó lesz egy nagyon fontos, immár világméretű kitételről: vagyis, hogy a fából készült csomagolóanyagokat - raklapokat, szállítóládákat - miként szükséges kezelni, mely előírásoknak kell megfelelővé tenni.

Tovább
Fenyő fűrészáru
Fenyő fűrészáru - a sokoldalú faanyag Holzfabrik // 2015.04.20

Igen kedvelt a fenyő fűrészáru az építőiparban, a papíriparban, a bútoriparban. Nem is csoda, hiszen puha, könnyen megmunkálható, jól csavarozható, csiszolható fa, mely sokoldalúan használható fel – kültéren és beltéren egyaránt. Ismerje meg ezt a sokoldalú alapanyagot és fenyő fűrészáru kínálatunkat!

Tovább
A minőségi raklapelemek és fűrészáruk használata alapvető fontosságú, ezért körültekintően szükséges kiválasztania forrásait! Holzfabrik // 2015.04.16

Legyen az Ön cége akár raklapkészítő, akár kereskedő vállalat, bizonyos alapvető minőségbeli kritériumokkal kell rendelkeznie a raklapelem, illetve a fűrészáru tekintetében. Ha igazán elégedett ügyfeleket szeretne maga mellett tudni, a termékek színvonalának kérdése nem lehet többed rangú kérdés. Ehhez azonban kipróbált, minden tekintetben megfelelő fűrészáru és raklapelem gyártó céget szükséges keresnie. Keresse a legjobb forrást!

Tovább
egyedi fa szállítóládák
Személyre szabott szállítási, tárolási megoldások fából – a fejlődő vállalkozások szolgálatában. Holzfabrik // 2015.04.15

Egy vállalkozás igazán akkor lehet a legjobb a szakmájában, ha a legfőbb célja a folyamatos növekedés. Ez azonban igen komoly lépés, meg kell teremteni hozzá a feltételeket. A Holzfabrik ebben kíván Önnek és cégének segítséget nyújtani!

Tovább
Minőségi nyárfa, mint alapanyag – köszönjük, szolnoki régió! Holzfabrik // 2015.04.14

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan város ad helyet üzemünknek, melynek tágabb környezete bőségesen nyújt minőségi alapanyagot is. Különösen a nyárfát szükséges megemlítenünk, melyet fűrészáruink, raklapjaink, szállító ládáink gyártásához bőségesen van lehetőségünk használni. Ismerje meg cikkünkből, miért fontos ez nekünk és Önnek is!

Tovább
Logisztika egyéni igények szerint. Gazdálkodjon okosan idővel, pénzzel, energiával! Holzfabrik // 2015.03.27

A termelő, szállítmányozó és kereskedő cégek egyik legfőbb célja az ideális csomagolástechnika megtalálása és a logisztika megszervezése – melynek sikeressége nélkül eluralkodik a káosz. Tehát a legfontosabb feladat minél ésszerűbben és gazdaságosabban szervezni a tárolási, ki- és bepakolási, illetve szállítási folyamatokat. Mutatunk erre néhány fogást.

Tovább
Rönkvágási módszerek Holzfabrik // 2015.03.25

Hogy a deszkákból fűrészáru legyen az bonyolultabb művelet annál, mint sokan gondolják. Ez elsősorban geometriai probléma, hiszen értelemszerűen úgy szeretnénk megvágni (vagy egy fűrészüzemben megvágatni) a rönkünket, hogy végül a legjobban használható fűrészárut kapjuk. Szerencsére az évek alatt a szakemberek többféle fűrészelési módot dolgoztak ki. Ezeket a módokat mutatjuk be cikkünkben.

Tovább
Miért változik a fa mérete?
Miért változik a fa mérete? A nem megfelelő felkészülés tönkreteheti a végterméket, ahogy változik a páratartalom.
Holzfabrik // 2015.03.20

Mivel a fa nedvszívó anyag bármennyire is próbálkozunk, az abszolút száraz állapot csak elméletileg érhető el a nedvességtartalom változása pedig méretváltozást is eredményezhet, néha egész nagy mértékben.

Tovább
Holzfabrik 2014-2015 © Minden jog fenntartva, honlaptérkép Miriad Media
Üzenet / ajánlatkérés
Elküldöm
Visszahívjuk!
Elküldöm