Ajánlatkérés
switch to english

Csomagolás

Bármit becsomagolunk, az Ön telephelyén!
Bízza ránk a csomagolást!

Teljes körű csomagolástechnikai szolgáltatást nyújtunk a cégének.

Pontosan, a szabályokat és szabványokat betartva becsomagoljuk bármilyen – akár különleges - alakú, formájú, súlyú áruját, az Ön telephelyén.

Saját fűrészüzemben gyártjuk a fa alapanyagú szállítóeszközöket. Így Ön kedvezőbb áron és gyorsabban juthat hozzá

Így csomagolunk

Az összes nemzetközi szabványt betartva csomagoljuk az Ön – akár - különleges formájú, méretű, igényű, súlyú termékét. Először a helyszínen felmérjük a becsomagolandó árut. Majd a helyszíni felmérést követően milliméterre pontosan megtervezzük az optimális csomagolást, ezzel időt, és pénzt spórolunk Önnek. Figyelembe vesszük a szállítás módját, hiszen máshogy csomagolunk, és más szabályokat tartunk be vasúti, vízi, légi, vagy tengeri szállítás esetén. Mindezt úgy tesszük, hogy Ön (vagy meghatalmazottja) a teljes folyamatot végigkövetheti, így megbizonyosodhat arról, hogy csak a legkiválóbb anyagokkal a legmagasabb színvonalon dolgozunk.

Így csökkentjük a költségeit

A csomagolást az Ön telephelyén végezzük: ezért nem kell sehova elszállítani az árut, ez Önnek nem okoz költséget. A munkaerőt, az alapanyagot, és a szaktudást is biztosítjuk a helyszínen. A csomagolás helyszínén aztán ládákba helyezzük az árut, a maximális biztonságot figyelme véve rögzítjük, és felkészítjük a tengeri, a légi a vízi, vagy a vasúti szállításra: melyet egyeztetünk Önnel, és kollégáival.

Nemzetközi előírások, piktogramok, jelölések

Mielőtt a becsomagolt árut elszállítjuk, a nemzetközi szabványoknak, előírásoknak megfelelő piktogramokkal, jelzésekkel látjuk el, melyek a világon mindenhol ugyanazt jelentik. Ezzel is védjük, és bontás nélküli információt adunk a termékről, bárhol a világban. Cégünk a z ISPM 15- ös rendelet irányelveit használja a csomagolás során, mely 15 féle jelöléssel szabályozza a fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmét. Büszkék vagyunk arra, hogy betartjuk a szabványt, ezzel is óvva, védve az Ön értékét!

Ha becsomagoltuk

Amikor a lehető legnagyobb gondossággal, becsomagoltuk az áruját – ha igényli - egy társvállalkozónk segítségével a megfelelő helyre, elosztó-központba szállítjuk, így vesszük le az Ön válláról az utolsó terhet is.

Hogyan működünk együtt Önnel?
Felmérés a helyszínen Felmérjük az árut, a szállítás módját és a helyszín adottságait.
Csomagolástechnika Ajánlatot készítünk, amiben részletezzük a megoldást.
Csomagolás a helyszínen Legyártjuk és beszerezzük a csomagolást, majd az Ön telephelyén becsomagoljuk áruját.
Szabványok, jelölések Igazoljuk az adott szállításhoz szükséges szabványok betartását és biztosítjuk az áru védelmét.
Szállítás Eljuttatjuk a rendeltetési helyre, ahonnan tovább szállítják az árut vagy egészen az Ön partneréhez juttatjuk el.
Önnek mit csomagolhatunk be?
Kattintson és vegy fel velünk a kapcsolatot most!
Ajánlatkérés
Holzfabrik 2014-2015 © Minden jog fenntartva, honlaptérkép Miriad Media
Üzenet / ajánlatkérés
Elküldöm
Visszahívjuk!
Elküldöm